Dr. Spiák Ibolya

1954. november 30-án születtem Ózdon. A Szegedi Orvostudományi Egyetem elvégzéséig egy dél-békési kis faluban, Végegyházán éltem.
Három szakorvosi képesítést szereztem, belgyógyászatból, kardiológiából és foglalkozásegészségügy-tanból. Orvosi munkámat nyolc évig az Orosházi Városi Kórház Kardiológiai Osztályán végeztem, ezt követően helyezkedtem el a Mezőkovácsházi Vis Medica Szakrendelőben. A mai napig itt folytatom praxisomat, mint szívgyógyász és végzem az intézmény irányítását ügyvezető igazgatóként. Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának és a Magyar Kardiológusok Társaságának. Megalkuvás nélkül harcolni kívánok az emberközpontú, munkaalapú társadalom megteremtéséért, a valódi esélyegyenlőségért, orvosként az embereket, politikusként a társadalom, ezen belül szűkebb hazám bajait kívánom gyógyítani.
Férjem angol-olasz szakos középiskolai tanár. Fiaink, Péter (22 éves) és Ádám (20 éves) egyetemisták. Szeretek színházba járni és olvasni, különösen érdekel a lakáskultúra és a filmművészet.

Dr. Spiák Ibolya